Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، سیدمحمدحسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در نشست « هم افزایی قوای مجریه و مقننه در حل چالش های کشور» افزود: نمایندگان با ارتباطی که با مردم دارند مسائل و مشکلات مردم را می شنوند و توقع دارند تا دولت این مسائل را حل کند، لذا لازم است یک تعامل و همکاری بین دولت و مجلس وجود داشته باشد و مردم هم انتظار دارند این دو قوه در کنار هم باشند و با هدف رفع مشکلات مردم هم فکری و هم افزایی داشته باشند، البته هر کدام از این دو قوه هم وظایفی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجلس نقش نظارتی خودش را هم دارد و این گونه نیست هرچه دولت گفت، مجلس بپذیرد، اما درک متقابل برای اداره کشور ضروری است.

حسینی ادامه داد: قبل از انتخابات دیدیم اکثریتی در مجلس به این نتیجه رسیدند آقای رئیسی بهترین گزینه برای ریاست جمهوری است و می تواند وفاق ایجاد کند برای همین از ایشان برای حضور در انتخابات دعوت کردند. در بحث رای اعتماد به وزرا هم دیدیم که اکثر وزرا با رای بالا، رای آوردند.

وی با اشاره به تعامل خوب دولت سیزدهم و مجلس گفت: تعاملی که رئیس جمهور با مجلس دارد اصلاً با گذشته قابل مقایسه نیست. تاکنون با حدود ۹۰ نفر از نمایندگان مجلس با حضور رئیس جمهور جلسه داشتیم و مجامع نمایندگان استان‌های مختلف در نشست با آیت الله رئیسی مسائل مختلف حوزه انتخابیه و مسائل ملی را مطرح می کنند و این جلسات به طور منظم ادامه خواهد داشت.

حسینی در ادامه به سفرهای استانی رئیس جمهور و مسئولان دولت هم اشاره کرد و اظهار داشت: در همین مدت کوتاهی که دولت تشکیل شده رئیس جمهور ۹ سفر استانی داشتند و از نزدیک مشکلات و مسایل مردم را لمس کرده اند، در این فرصت نمایندگان استان ها هم به رئیس جمهور دسترسی دارند و مطالبات خودشان برای حل مشکلات حوزه انتخایبه و مردم را با رئیس جمهور مطرح می کنند.

وی همچنین به برگزاری جلسات معاون اول رئیس‌جمهور با کمیسیون‌های مختلف مجلس هم اشاره کرد و گفت: جدا از تعاملی که بین رئیس جمهور و مجامع نمایندگان وجود دارد، معاون اول رئیس جمهور هم با کمیسیون های مختلف مجلس جلسه می گذارند و مسائل مختلف در این جلسات بحث و بررسی می شود و نمایندگان مسایل خود را مطرح می کنند،  اولین جلسه هم به دلیل شرایط اقتصادی با کمیسیون اقتصادی مجلس بود. به استاندارانی که تعیین  شدند هم گفته شده با نمایندگان مجلس در تعامل باشند.

حسینی در ادامه درباره عدم رای آوری لایحه «تامین مطمئن کالاهای اساسی، نهاده‌های دامی، دارو و تجهیزات پزشکی» در مجلس گفت: به هر حال نمایندگان هر کدام نظرات خودشان را داشتند شاید هم ما از قبل نیاز بود اهمیت موضوع را تبیین می کردیم.

معاون رئیس جمهور افزود: تاکید رئیس جمهور بر این است که از نظرات و پیشنهادات صاحب‌نظران، نخبگان و کسانی که اهل فکر و اندیشه هستند استفاده شود و افرادی که دلسوز کشور و مردم هستند نظرات خودشان را بدهند.

وی با بیان اینکه باید به مطالباتی که از سوی نمایندگان برای حل مسائل مردم وجود دارد رسیدگی شود،گفت: بسیاری از مشکلات از گذشته روی هم تلنبار شده، متاسفانه در طول سال‌های گذشته کارها درست انجام نشده و امروز مطالبات بسیاری از دولت وجود دارد، اما باید یک واقع نگری وجود داشته باشد. ما به گونه ای برنامه‌ریزی کرده ایم که حل مشکلات کشور با لحاظ برخی تنگناهای اقتصادی و با زمان بندی معقول انجام شود، و این با تعامل و گفتگو شدنی است.

حسینی در ادامه با ذکر اقدامات معاونت پارلمانی رئیس جمهور و با اشاره به قدیمی بودن برخی قوانین تصریح کرد: برخی از قوانین مربوط به گذشته است، به طور مثال برخی قوانین در آموزش و پرورش وجود دارد که مربوط به قبل از انقلاب است اینها باید بازنگری شوند زیرا دیگر اثرگذاری ندارند و الان وقت بسیار خوبی است که این کارها انجام شود.

وی گفت: برخی قوانین باعث شده خیلی ها که به دنبال ایجاد شغل و کارآفرینی و  راه اندازی کسب و کارهای خرد هستند از پیگیری سرخورده شوند و کار را رها کنند. الان با کمک مجلس این موضوع دارد حل می شود و اگر مجلس و دولت همراه باشند و به کمک خود مردم و بخش خصوصی کارهای بزرگی را می توانیم انجام دهیم و انشاالله این کار انجام خواهد شد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور اضافه کرد: خوشبختانه امروز یک تحرک و پویایی را در دولت می بینیم و اقداماتی که قرار است صورت بگیرد بر اساس یک کار تحقیقاتی، علمی و پژوهشی است. انشالله  با شایسته‌سالاری نیروهای دولت در کل کشور انتخاب شوند و با نظارتی که بر آنها می شود کارها به خوبی پیش برود.

حسینی افزود: قانونی که تصویب می‌شود باید بار مالی آن هم در نظر گرفته شود وگرنه در اجرا به مشکل می خورد، قطعا موفقیت دولت، موفقیت مجلس و موفقیت نظام است و اگر دولت نتواند وظیفه اش را درست انجام می‌دهد و پاسخگوی برخی مطالبات نباشد برای مردم گرفتاری ایجاد می شود.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: ما انتظار داریم همانطور که رئیس جمهور و وزرا پای کار هستند، نمایندگان عزیز هم اگر در مواردی ابهامی وجود دارد سوال بپرسند و علت را سوال کنند.

وی با اشاره برگزاری جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: توقع این است که روز سه‌شنبه کابینه دولت کامل شود. آموزش و پرورش یک دستگاه عریض و طویل و با اهمیت است و آن را با این همه معلم و کارمند و دانش آموز نمی شود با سرپرست اداره کرد.

حسینی تصریح کرد: ما با وزیر پیشنهادی  آموزش و پرورش امروز و روزهای گذشته در کمیسیون‌های مختلف جلساتی داشتیم و آقای فیاضی به ابهامات و سوالات پاسخ داد. از نمایندگان هم انتظار می رود حرف ها و برنامه ها را بشنوند سوالاتی که دارند بپرسند تا ابهامات برطرف شود و بر آن مبنا تصمیم بگیرند و اگر هم ایرادی و اشکالی از جای دیگری وجود دارد آن را به این موضوع تسری ندهند تا انشالله دولت بتواند با قدرت کارش را ادامه دهد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رای اعتماد آموزش و پرورش رئیس جمهور مجلس فیاضی سیدمحمد حسینی آموزش و پرورش رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۸۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است/ شهید مطهری معلم تراز انقلاب بود

به گزارش «نماینده»، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشستی با حضور وزیر آموزش و پرورش و جمعی از معلمان نمونه کشور که ظهر امروز(چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به‌مناسبت گرامیداشت روز معلم در بهارستان برگزار شد، ضمن تبریک این روز به جامعه معلمان کشور گفت: همین بس که امام(ره) درباره معلمان فرمودند «معلمی شغل انبیاء است» و به ما به زبان عمیق، دقیق و حکیمانه و برخاسته از فرهنگ اهل بیت(ع) آموختند که باید قدر معلمان را بدانیم و در قبال آنها انجام وظیفه کنیم.

شهید مطهری(ره) معلمی متفکر و در تراز انقلاب اسلامی بود

قالیباف در ادامه با بیان اینکه انصافاً شهید مطهری(ره) یک متفکر و یک معلم بود، عنوان کرد: شهید مطهری(ره) معلمی متفکر بود و با گذشت بیش از ۴۰ سال از شهادت ایشان، هنوز وقتی حرف از اندیشه و تفکر می‌زنیم، نام شهید مطهری(ره) به ذهن متبادر می‌شود از این رو مصداق کلام حضرت امام(ره) که فرمودند معلمی شغل انبیاء است، همچنان شهید مطهری(ره) است که معلم تراز انقلاب اسلامی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز همه ما در هر بخشی از کشور که قرار داریم باید قدردان معلمان بوده و نسبت به حفظ جایگاه و منزلت آنها کوشا باشیم، یادآور شد: امروز روز یاد و ذکر معلم است؛ روزی که باعث می‌شود در طول ۳۶۵ روز سال که درگیر و دار مسائل دیگر هستیم، از غفلت خارج شده و به این موضوع اهمیت بدهیم.

تأثیرگذاری نقش معلمان در کنار پدر و مادر بر شکل‌گیری پایه زندگی

وی در ادامه با بیان اینکه وقتی به زندگی خود نگاه می‌کنم، تأثیر چند معلم را در آن مشهود می‌بینم، عنوان کرد: نقش پدر و مادر در جایگاه خود ارزشمند است اما وقتی به گذشته خود می‌نگرم می‌بینم معلمی که در مقطع ابتدایی داشتم تا چه حد نسبت به آموزش ما حساسیت داشت یا معلم دیگری در مقطع راهنمایی تأثیر زیادی در شکل‌گیری پایه زندگی من داشت و هر دو معلم من هنوز هم در قید حیات هستند و از آنها به نیکی یاد می‌کنم.

دکتر قالیباف با یادآوری مشکلات تحصیل در زمان کودکی خود که باید از روستا به شهر می‌رفت و معلم نیز از شهر دیگری برای تدریس می‌آمد، گفت: قبل از انقلاب بود که معلم ریاضی مدرسه راهنمایی ما چند نوبت در سال با خودروی شخصی‌اش برای زیارت ما را به مشهد می‌برد و همین توجهات او بود که تأثیر زیادی در زندگی ما داشت.

زمینه‌ برگزاری ارودهای جهادی را یک معلم در دوران پیش از انقلاب در من به وجود آورد

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با بیان اینکه کار جهادی را نیز از معلم دیگرم آقای عزت الله دهقانی که زمانی هم نماینده بودند (نماینده حوزه انتخابیه تربت جام، در مجالس اول و دوم و حوزه انتخابیه درود و ازنا، در دوره هشتم) یاد گرفتم، عنوان کرد: آقای دهقانی از همان دوران قبل از انقلاب ما را به اردوهای جهادی می‌برد و ما تمام ماه‌هایی که در محل زندگی خود بودیم به جمع‌آوری امکانات و تجهیزاتی برای کمک به مناطق محروم می‌پرداختیم تا زمان اردو فرا برسد.

وی افزود: همین شد که زمان زلزله طبس توانستیم گروهی را جمع کرده و به یاری زلزله زدگان بشتابیم. معلم ما در تمام لحظات، اول در بخش تربیت و بعد در حوزه آموزش در کنار ما بود.

آموزش و پرورش محل فرهنگ‌سازی است/ اداره حکمرانی کشور برخاسته از آموزش و پرورش است

رئیس قوه مقننه در ادامه با بیان اینکه روحیه تلاش و اخلاص است که معلمان را نامدار می‌کند، اظهار داشت: پایه‌های زندگی‌ام به واسطه نقش معلمانم رشد و پیشرفت کرد؛ از این رو معتقدم آموزش و پرورش محل فرهنگ‌سازی است.

وی افزود: می‌گویند آموزش و پرورش مهم‌ترین جای کار فرهنگی است اما باید گفت مهم‌ترین جای فرهنگ‌سازی است که شامل مسائل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و غیره می‌شود؛ به این معنا که همه بخش‌های اداره حکمرانی کشور برخاسته از آموزش و پرورش است.

معلمی شغل نیست؛ عشق است

وی در ادامه با بیان اینکه من به‌عنوان خدمتگزاری که از روستا به اینجا رسیده‌ام بر این باورم که نسبت به آموزش و پرورش غفلت شده است، تأکید کرد: بارها گفته‌ام اگر می‌خواهیم حکمرانی به درستی انجام شود، کیفیت آموزش و تربیت باید خوب باشد و اگر کشوری پیشرفته و حل مشکلات اقتصادی را می‌خواهیم باید یک دهه به‌صورت جدی به آموزش و پرورش توجه کنیم و زنجیره یک نسل که وارد دبستان شده و از دبیرستان خارج می‌شوند را مدیریت کنیم؛ اگر همین یک نسل به درستی تربیت شود می‌تواند در کشور تحول ایجاد کند.

الگوسازی در کشور نیازمند توجه به آموزش و پرورش است

به گزارش خانه ملت، رئیس مجلس در این بخش از سخنان خود با بیان اینکه معلمان می‌توانند کشور را متحول کنند و از قبال آن می‌توانیم به یک نظام الگو برسیم، اذعان کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند باید برنامه‌ریزی و الگوسازی کنیم؛ برای این الگوسازی نیز لازم است به آموزش و پرورش توجه کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه به دلیل اهمیت آموزش و پرورش معتقدم باید به این وزارتخانه توجه شود، گفت: جای تأسف دارد که وزارتخانه‌ای با این اهمیت و به این بزرگی حدود ۲۰ وزیر و سرپرست در طول ۱۶ سال به خود دیده در حالی که مسئول یک سوپرمارکت هم این همه تغییر نمی‌کند.

دکتر قالیباف با یادآوری زمانی که در شهرداری تهران حضور داشت، گفت: زمانی قصد داشتیم سیستم شهرسازی را تغییر داده و طرح تحول آن را بنویسیم که ما بعد از ۸۵ ماه قادر شدم این کار را انجام دهم در حالی که پیش از من حداکثر عمر یک شهردار تهران ۱۸ ماه بود. من هم اگر تنها ۱۸ ماه در شهرداری بودم نمی‌توانستم تحول بنیادی ایجاد کنم.

دانشگاه فرهنگیان تنها مسیر استخدام معلم در آموزش و پرورش است

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با بیان اینکه علیرغم کمبود معلم نباید به سمت استخدام بی‌ضابطه برویم، گفت: تأکید کردم اگر معلم کم است باید هر سال ۴۰ تا ۵۰ هزار نفر معلم از دانشگاه فرهنگیان فارغ التحصیل شوند تا این کمبود جبران شود و تنها مسیر استخدام معلم باید دانشگاه فرهنگیان باشد البته این دانشگاه هم مشکلات ریشه‌ای دارد که باید اصلاح شود و این مجلس است که باید موضوع را به درستی درک کرده و مسیر اصلاح را فراهم کند.

وی همچنین با تأکید بر اینکه وقتی حرف از اراده ملی می‌زنیم یعنی همه ظرفیت‌ها باید پای کار باشند و از آن استفاده کنیم، بیان داشت: گاهی پول داریم اما وقت نداریم با این حال باید تلاش کنیم با استفاده از ظرفیت های موجود به نفع آموزش و پرورش تصمیم گیری کنیم.

ادامه به‌کارگیری معلمان بازنشسته برای مدت ۵ سال؛ فرصتی برای فارغ التحصیلی معلمان از دانشگاه فرهنگیان

دکتر قالیباف در ادامه اضافه کرد: پیشنهاد روشن من در جریان رسیدگی به لایحه برنامه هفتم و جلسه سران نیز همین بود که معلمی بعد از ۳۰ سال خدمت هنگامی که زمان بازنشستگی او فرا می‌رسد می‌تواند بازنشسته شود و پاداش بازنشستگی خود را نیز ظرف ۳ ماه دریافت کند اما می‌تواند ۵ سال دیگر بماند و به فعالیتش ادامه دهد و حقوق ماهیانه خود را دریافت کند و این ۵ سال زمانی است که ظرفیتی از معلم‌های جوان از دانشگاه فرهنگیان فارغ التحصیل می‌شوند.

رئیس قوه مقننه در ادامه با اشاره به همراهی وزیر آموزش و پرورش نسبت به موضوع استخدام از طریق افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و ادامه به کارگیری معلمان بازنشسته به مدت ۵ سال، عنوان کرد: ما می‌توانیم طی این ۵ سال به دانشگاه فرهنگیان رسیدگی کرده و از ظرفیت‌های خروجی آنجا استفاده کنیم چنانچه زمانی که در ناجا بودم هم همین کار را کردم.

ضرورت استفاده از ظرفیت‌های انسانی موجود در آموزش و پرورش

وی در ادامه با اشاره به اقدامی که زمانی برای استخدام نیرو در ناجا انجام داده بود، یادآور شد: زمانی که در ناجا بودم از درجه دارانی که سنی از آنها گذشته بود استفاده کردم تا ظرفیت نیروهای پلیس جوان از دانشگاه فارغ‌التحصیل شوند. در طول این زمان نیز با ساخت دانشگاه در زمینی به مساحت ۳۰ هزار متر مربع، دانشکده پلیس را تبدیل به دانشگاه کردیم؛ همچنین دانشجویانی از سایر رشته‌های دانشگاه‌های دیگر را جذب کرده و آموزش ۳ ماهه‌ای به آنها در حوزه‌های الکترونیک، نظامی، حقوق و غیره داده شد و از این رو ظرف ۹ ماه توانستم خروجی خوبی بگیرم.

دکتر قالیباف اضافه کرد: در نهایت این نیروهای جوان را به صورت تک نفره به کلانتری‌های مختلف نفرستادیم بلکه به صورت گروهی به یک کلانتری اعزام شدند و به این شکل توانستند در آنجا تحول ایجاد کنند و سیستم کلانتری از پایه اصلاح شد. امروز ظرفیت مادی هم در اختیار ظرفیت انسانی است که در آموزش و پرورش فعالیت دارند، از این رو باید تلاش کنیم با این رویکرد از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم.

مجلس با جدیت به دنبال افزایش کیفیت آموزش و پرورش است

رئیس مجلس در ادامه با بیان اینکه خداوند به شما توفیق داده که حوزه آموزش و پرورش را برای خدمت انتخاب کرده‌اید، گفت: زمانی که در سپاه مشغول فعالیت بودم می‌گفتم پاسداری شغل نیست بلکه عشق است؛ چنانچه معلمی هم عشق است و بار سنگینی بر دوش ماست. مطمئن باشید اگر برای خدا گام بردارید، قطعا خداوند نیز از شما در حوزه مادی و معنوی گره‌گشایی خواهد کرد.

وی همچنین با بیان اینکه گاهی تصمیمات ما با تبدیل یا تأخیر است حتی اگر درست باشد، عنوان کرد: با این حال به‌عنوان خدمتگزار و خادم مردم که امروز در مجلس شورای اسلامی قرار دارم، با اطمینان می‌گویم انصافاً با آموزش و پرورش همراهی کرده و تلاش دارم افزایش کیفیت آموزش و تربیتی را دنبال کنم. حتماً دوستان برنامه پنجساله هفتم را مطالعه کنند که حدود ۱۵ حکم در حوزه آموزش و پرورش در آن وجود دارد و نسبت به تحقق این امور پیگیری خواهیم داشت.

کیفیت آموزشی و عدالت آموزشی باید در کنار هم دنبال شود

دکتر قالیباف در ادامه تأکید کرد معتقدیم اجرای مردمی‌سازی که رهبری آن را برای تولید بیان کردند در هیچ کجا اولویتی بیشتر از مدرسه ندارد.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه کیفیت و عدالت را در کنار هم مهم دانست و افزود: اگر کیفیت نباشد و فقط دنبال عدالت باشیم، در واقع نابرخورداری را به‌صورت عادلانه تقسیم کرده‌ایم که معنا ندارد از این رو همه جامعه باید با هم به کمک معلم بیایند. در همین زمینه انجمن اولیاء و مربیان فلسفه وجودی دارد که باید بستر آن را گسترش داد.

انجمن اولیاء و مربیان یکی از بسترهای توسعه آموزش و پرورش

وی در ادامه با بیان اینکه مدرسه، مسجد، محله، منزل و مجازی ۵ ظرفیتی هستند که می‌توانند کشور را از پایه متحول کنند، گفت: اگر این چرخه به درستی بچرخد، تعلیم و تربیت در این چرخه گسترش می‌یابد. بستر ظرفیتی اولیاء و مربیان نیز در همین قسمت از آموزش و پرورش مهم است و باید فعالیت کند. در کنار آن باید زیرساخت‌های محله را درست کرده و ارتباط مردم با مسجد را نیز برقرار کنیم.

دکتر قالیباف در ادامه تصریح کرد: وقتی قادر نیستیم مشکل را به مسأله تبدیل کنیم و افرادی را نداریم که این مسائل را حل کنند، مشکلات باقی می‌مانند از این رو باید مشکلات را به مسأله تبدیل کرده و افرادی را تربیت کنیم که این مسائل را برطرف کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند امام ما امام تحول بودند و ما در گام دوم انقلاب نیازمند این تحول هستیم؛ امروز پرچمدار و جلودار این تحول، آموزش و پرورش است.

دیگر خبرها

  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند
  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • مسئول یک سوپرمارکت هم این همه تغییر نمی‌کند!
  • کلمبیا قطع کامل روابط با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است/ شهید مطهری معلم تراز انقلاب بود